Friday, February 5, 2010

Di Sini Tempatku Belajar












|Kampus baru|

yeah..
akhirnya aku berjaya mengupload review baru..
review kali neh tentang kampus baru siap kat Negeri Perlis..
agak2 berapakah kos perlaksanaan kampus neh??
haaaa...
aku pon tataw..
kampus neh dipanggil kampus alam..
terdapat dua wing yang siap dan boleh digunakan berada di sini..
satu wing untuk department manufacturing dan satu lagi wing untuk department mechatronic..
kampus neh mula beroperasi awal tahun neh..
akhirnya dapat gak dok selesa belajar..
walaupon tak seberapa..
daripada belajar sambil belari..
hahaha..
kampus UniMAP..
okey sekian..


er

13 comments:

cikTi said...

besnye kampus baru,,.,

nk g klas baru la ade smngt skit.,

yanasaja said...

kampus ni panas!!! sile bawak payung tau cik amet~

emmetRaxor said...

cikti
hehehe..
tu la..
syiok oo..
selesa gila..
tak crowded sangat...

yana
panas memang panas..
tapi jalan suma berbumbung..
sayep berulang naik moto..
tapi setiap ari lalu depan ex poli kamu..
teringat gak kat korang2 semua..
hehehe..

easy said...

half like..
pasal xde gambar aku...
miaahahahahahhaa... ~~!!!
=D

emmetRaxor said...

easy
ang balik awai time neh..
adoiaiii..
kira nak kejar bas je..
len kali aku wat review pasai korang ek..

kuKu said...

oo..kampus ni dh siap operasi eh?
slalu duk pi pdg besar msti lalu sini..hehe

emmetRaxor said...

kuku
betul tuh..
dah boleh belajaq kat sini..
akhirnya..
penat tunggu lama2..
at last siap gak..
tapi tak semua..
separuh ja..

easy said...

mestila,met..
kang xkejar bus kne tggal pula..
lau dkat xpe la kne tggal.. nie jauh tu...

review psal ktorg ??
suke2... hik3~~
clap2~~!!!

ayie said...

welcome ...new kampus....
x payah la ang nak ulang alik jirta...kangar...kola perlis lagi ek......pasni boleh la singah2 kat opis aku...dah singah tu bawak goreng pisang sama....ha...ha...

adifDAS said...

nk jg hdr tu..huhuhu

emmetRaxor said...

easy
okey nanti aku wat kan..
hahaha..
untuk gambaq potrait kelas kita..

ayie
makasih..
insyaallah aku singgah bawak goerpis kta ang..
ang tak tukaq ofis lagi kan??
tapi ne pon penat gak..
aku berulang jauh dari kuala perlis p pauh..
setiap ari..

adifdas
aku mana ada wat hdr beb..
cuma highpass ja..
ang tengok la betul2..
aku cuma guna highpass..
dan gradient..
dan sedikit layer untuk colour..

Bainun Waheeda said...

pedih nya mata aku tgk..hang jgn lpa bwak spek mata hitam p blajaq na.hahahhaa


btw, gambaq terbaik!

emmetRaxor said...

ben
hahaha..
tu ar pasal..
panas terik gila skung neh..